Våra tränare

Eva Sunnanväder
Eva bor på gården Rosentorp utanför Billinge. Tillsammans med sin sambo Johan driver hon företaget
SH Stables med utbildning och träning av både hästar och ryttare. Eva har tidigare jobbat för flera kända tävlingsryttare både i Sverige och i Tyskland och idag jobbar hon, förutom med det egna företaget, på Equipe.
Eva tävlar idag mest unghästar men har tidigare tävlat t.o.m svår hoppning 1.55 m. med segrar och
placeringar (bl.a placering i SM, NM) och hon har ridit EM som junior. Fina meriter som Unghäst-VM 3:a, Falsterbo 3:a och Breeders 1:a
Läs mer om Eva och SH Stables här.

Sofia Lindblad
Sofia bor tillsammans med sin sambo på deras gård Gunnaröd utanför Stockamöllan. Hon började sin ryttarkarriär med hoppning och fälttävlan på ponny, med ett DM-silver som största merit, och fortsatte sedan med samma grenar på stor häst där hon tävlade t.o.m 1.30 m. Numera är det övervägande dressyr för Sofias del och
hon tävlar t.o.m svår klass på sin häst Rapsodi. Sofia har tränat ekipage på olika nivåer i sju år och hon är
Msv C-domaraspirant. Vid sidan av hästarna driver Sofia en mindre redovisningsbyrå.
Läs mer om Sofia och Dressyrbyrån här.

Ditte Egholm Nielsen
Ditte är B-tränare och dressyrdomare t.o.m. S:t Georges i både Sverige och Danmark och hon tävlar själv upp till Grand Prix. Hon tränar/har tränat 50 SM-ekipage och 15 internationella ekipage. Hon är lugn och pedagogisk och tar sig an ekipage på alla nivåer, från minsta nybörjare till elitryttare på både ponny och häst.
Om du är intresserad av att träna för Ditte så kontakta Maria Sonesson, 0739-64 42 81.


Valerija Varga Persson
Är C-tränare i dressyr, St. Georg-domare. Har gjort ca 1400 starter från LC till internationell Grand Prix. Hon har tagit fram många ponny och storhäst ekipage från grunden till svår klass. Hon har meriter så som Lagsilver i SM, Svensk mästare i Int.1, Lantlig mästare i St. Georg, vunnit 2 ggr på Falsterbo Horse show. 

Är du intresserad av att träna för Valerija kontakta henne på: 0705109422